BU kODU Yönetim Paneli - Afis asmak - Genel Yönetim - Sayfanın Üstü - En Altına yapıştırın
- Kod:
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0"><tr>
<td bgcolor='#ffffff'><center><font color='#ff3300'><b>Dosyaları indire bilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.10 saniyenizi ayırarak kayıt olabilirsiniz</b></font></b></center><td class="bodyline"><div id="page-body">
<div id="div" bgcolor="#ffffff" >
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#0399CC" class="three-col">
<tbody>
</tr>
</tr>
<form action="/login.forum" method="post" name="form_login">
<table cellpadding="0" cellspacing="3" border="0">
<tr>
<td class="smallfont">Kullanıcı ismi</td>
<td><input type="text" name="username" value="" size="10" maxlength="40" /></td>
<td class="smallfont" nowrap="nowrap"><label for="cb_cookieuser_navbar"><span class="gen">
<input type="checkbox" name="autologin"checked="checked" />
</span><acronym style="border-bottom: 1px dotted #000000; cursor: help;" title="Forumdan çıkış tuşunu kullanarak çıkana kadar, Forum tarafından otamatikmen tanınmanızı sağlar.">Beni hatırla</acronym></label></td>
</tr>
<tr>
<td class="smallfont"><label for="navbar_password">Şifreniz</label></td>
<td><input type="password" name="password" size="10" maxlength="32" /></td>
<td><input name="login" type="submit" class="button" id="login" accesskey="s" tabindex="104" title="Lütfen öngörülen bölümlere Kullanıcı isminizi ve Şifrenizi giriniz. Yada 'Kayıt Ol'-tuşuna tıklayarak Üye olabilirsiniz." value="Giriş" /></td>
</tr>
</table>
</form></td>
</tr></td></tr></table>
<!-- END switch_user_logged_out -->