Rar Şifre: www.oyuncehennemi.com
Gercek Boyut : 339 Mb
Ripli Boyut : 124 Mb
Oyun Download Link : mesaj yazın ve linkleri görün
Not: Oyunun Yamaları Ve Açıklamalar Aşagıdadır
Açıklama:
BirÇok Hard Truck Oyunu Çıktı; Hard Truck: 18 Wheels of Steel , Hard Truck Pedal, Hard Truck Kıng Of The Road , Hard Truck Conwoy..Ama En Tutulanı Haulin Olmuştur Çünkü Haulin Digerlerine Gore En Çok Yaması Bulunan Oyundur...Bu Yamaların En Önemlileri
Turkiye Haritası
Türkce Olması
Türk Reklam Panoları
Her Marka Tır Olması ( BMC , Renault, Scanıa ,Mercedes Vb. )
Üstelik Oyun Turkce RadyO Bile Var Oyundayken '' R '' tusuna basıp radyo dinleyebilirsiniz
İYİ OYUNLAR
Resim:
Kurulum:
Rardaki Dosyalari İstediginiz Yere Çıkarıp Ordaki Exe Dosyasını Çalıştırıp Oynayabilirsiniz
Turkce+Turkiye Harita+Reklam Panoları Yaması+Tır:
Link: mesaj yazın ve linkleri görün
Kurulum:
Öncelikler Belgelerimin Klasörünün Altındaki 18 WoS Haulin İster Yedeğini Ailın İsterseniz Adını Değiştirin Ben Adını Değiştim ÖRNEK:18 WoS Haulinnnnn Diye
Sora Rar Açın Şifresi: www.oyuncehennemi.com
Exe Tıklayın Sizden Belgelerim Klasörüne Kurulum Yapmasını söyleyecek Install Deyin Sonra Oyuna Girin Ana Menudeki Ayarlara Tıklayın Languane Deyin Ordaki English Yazını Turkce Yapın.
ALINTIDIR...
Gercek Boyut : 339 Mb
Ripli Boyut : 124 Mb
Oyun Download Link : mesaj yazın ve linkleri görün
Not: Oyunun Yamaları Ve Açıklamalar Aşagıdadır
Açıklama:
BirÇok Hard Truck Oyunu Çıktı; Hard Truck: 18 Wheels of Steel , Hard Truck Pedal, Hard Truck Kıng Of The Road , Hard Truck Conwoy..Ama En Tutulanı Haulin Olmuştur Çünkü Haulin Digerlerine Gore En Çok Yaması Bulunan Oyundur...Bu Yamaların En Önemlileri
Turkiye Haritası
Türkce Olması
Türk Reklam Panoları
Her Marka Tır Olması ( BMC , Renault, Scanıa ,Mercedes Vb. )
Üstelik Oyun Turkce RadyO Bile Var Oyundayken '' R '' tusuna basıp radyo dinleyebilirsiniz
İYİ OYUNLAR
Resim:
Kurulum:
Rardaki Dosyalari İstediginiz Yere Çıkarıp Ordaki Exe Dosyasını Çalıştırıp Oynayabilirsiniz
Turkce+Turkiye Harita+Reklam Panoları Yaması+Tır:
Link: mesaj yazın ve linkleri görün
Kurulum:
Öncelikler Belgelerimin Klasörünün Altındaki 18 WoS Haulin İster Yedeğini Ailın İsterseniz Adını Değiştirin Ben Adını Değiştim ÖRNEK:18 WoS Haulinnnnn Diye
Sora Rar Açın Şifresi: www.oyuncehennemi.com
Exe Tıklayın Sizden Belgelerim Klasörüne Kurulum Yapmasını söyleyecek Install Deyin Sonra Oyuna Girin Ana Menudeki Ayarlara Tıklayın Languane Deyin Ordaki English Yazını Turkce Yapın.
ALINTIDIR...